torsdag den 6. januar 2011

Torsdag d. 6. januar - Bjerglandsby, tempel og vandfald


I dag var der tidlig afgang - 8.30 blev vi hentet. Turen gik først til en bjerglandsby et godt stykke uden for Chiang Mai. Efter ca. 1 times kørsel nåede vi frem. Stammefolket som bor i byen er efterhånden blevet noget kommercialiseret. De lever stort set af turisterne som køber diverse håndarbejder. Der er ikke så meget autentisk stammelandsby over byen - men det var da hyggeligt at gå en lille tur. Vi var nok også lidt heldige. Stort set alle i byen var iklædt deres folkedragt - de fejrede et eller andet som vi ikke fandt ud af - de tog billeder af hinanden og gav kys og kram.

Herefter gik turen til at tempel - eller det troede vi at vi havde aftalt med chaufføren. Først efter at vi havde købt billet og ventet i 45 minutter på at komme ind (der var frokostpause) fandt vi ud af at det var det kongelige sommerresidens vi besøgte. Det var en flot have med en masse blomster - men ikke noget tempel (godt at billetprisen var i 10 kroners klassen). Så tilbage til bilen og videre til templet.

Her tog vi en kabelvogn op til toppen - både Kasper og Jonathan sov. Det var et imponerende tempel og en flot udsigt over i Chiang Mai. Man mangler nok en med kendeskab til buddhismen for rigtig at forstå betydningen af de forskellige billeder og statuer. En is blev der også tid til inden turen gik til dagens sidste stop - et vandfald.

Da vi ankom til vandfaldet var Elias og Jonathan faldet i søvn - så det blev kun Fam. Harder der oplevede vandfaldet - så det har vi til gode.

Først klokken 17.30 var vi tilbage på hotellet godt brugte. Et tiltrængt bad - lidt afslapning med Byggemand Bob og så var vi klar til middagen kl 19. Endnu engang super lækkert mad - med jordbær og flødeskum til dessert.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar