søndag den 16. januar 2011

Søndag. d. 16. januar - Rejsedag


Så blev det tid til at sige favel til Koh Phi Phi. Det har været nogle dejlige afslappende dage med fantastiske snorkelture. Relax Beach Resort er bestemt et besøg værd - men 2-3 dage ville nok være passende.
I dag er det så desværre Elias tur til at have feber. Elias vågnede kl. 6 med 38,5. Lidt kedeligt - men vi håber det er ovre i løbet af et døgns tid. Så i stedet for en sidste snorkeltur tog Elias en formiddagslur på værelset mens Susanne og Anders pakkede færdig. Kl. 11 checkede vi ud fra vores værelse og fik en bid frokost inden vi kl 13. skulle med båden tilbage til havnen i Phi Phi hvorfra vi skulle med en større båd til Koh Lanta.
Vi fik opbevaret vores bagage og gik en lille tur i byen. Her er ingen biler, men mange mennesker. Vi er glade for at det ikke var her vi havde boet. Der blev tid til en is - den første i 6 dage - inde vi kl. 15 skulle checke ind til vores båd. Afgang var planlagt til 15.30 - men hvis man lige kan få lidt flere passagerer med så venter man da. Så klokken blev 15.50 inden vi kom af sted. Inden da var vi så heldige at de solgte is på båden. Når man har feber er en kold is ganske godt. Elias sov den time som turen tog. Vi tog en bil det sidste korte stykke til hotellet. Super lækkert værelse med aircondition og god plads.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar