fredag den 7. januar 2011

Fredag d. 7. januar - Afslapning og Chiang Mai


I dag stod den på afslapning fra morgenstunden. Det var tiltrængt at bare lege på værelset og kigge i Hvor er Holger bøgerne. Vi gik en lille tur til den lokale købmand og fik en is og købte lidt nudler til frokost.
Ved 3 tiden tog vi ind til Chiang Mai. Vi blev kørt op til hovedvejen af hotellet hvorfra vi tog en lokal pick-up. Det er officielle busser/taxier som bliver godt fyldt op. Det koster så heller ikke noget særligt - 15 Bath per voksen (3 kroner) for at køre de ca. 12 km ind til centrum. Vi blev sat i den nye bydel og gik en tur op til den gamle bydel. Der er et tempel på stort set hvert gadehjørne - nogle mere kønne end andre. Vores mål var byens største tempel - Wat Phra Singh. Et flot tempel med en kæmpe Buddha figur. Det kan dog ikke måle sig med det tempel vi så i går.
Aftensmaden blev indtaget på en italiensk restaurant til stor glæde for alle som guffede pizza og pasta i sig - man bliver lidt træt af ris hver dag.
Turen tilbage til hotellet blev med en pick-up taxi til den store sum af 300 Bath (60 kroner). De var godt givet ud med med 5 trætte børn.
I morgen går turen til Chiang Mai Zoo hvor vi bl.a. skal se Panda bjørne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar