mandag den 31. januar 2011

Søndag d. 23. januar - Hjemrejse


Så blev det dagen. Farvel til sol og varme.
Vi blev hentet ved middagstid og kørt til ned til 'havnen' hvor en speedbåd ventede på os. Vi var de eneste passagerer så vi følte os helt privilegeret at have båden for os selv. Det var sjovt at sejle i speedbåd - så det var en dejlig oplevelse.
Vi ankom til fastlandet og gik igennem mudder hen til minibussen. Det var godt at vi havde sandaler på stadig. Turen i minibus tog en lille time og vi ankom sikkert til lufthavnen. Check in startede først en ½ time senere, så vi fik klædt om til lange bukser og sko.
Turen til Bangkok forløb nemt. Vi fik alle lidt at spise og landede i Bangkok kl 18.
Bangkok lufthavn er egentlig en flot lufthavn. Men med 2 trætte børn er det ikke så spændende at opholde sig der i 6 timer.
Vi fik spist lidt aftensmad og kl 20.25 startede check in så vi kunne komme af med bagagen. Heldigvis kunne vi beholde klapvognen til gaten - godt for Jonathan så han kunne sove. Endnu engang var det en fordel at have børn med. Vi blev ledt uden om den lange kø til security og paskontrol.
Både Jonathan og Elias fik sig en lur i lufthavnen. Vel ombord på flyet faldt Elias hurtigt i søvn. Jonathan skulle lige have lidt mad og sov herefter fint i sin krybe.
Natten forløb ok - vi fik alle sovet noget - men efter ca. 6 timers flyvning synes Jonathan at der skulle ske noget. Så Susanne og Anders skiftedes til at gå tur rundt i kabinen.
Vi landede kl.6 i København noget trætte efter 11 timer og 15 minutters flyvetur.

1 kommentar:

  1. Velkommen hjem. I har jo haft en skøn rejse, som vi glæder os til at høre mere om.

    Kh Jette & Co

    SvarSlet